DIGITAL AGENCY

Servicii Profesionale de Grafica

 • Servicii de Grafica Web
 • Creativitate si Functionalitate
 • Design Logo
 • Design Bannere
 • Design Carte de Brand
 • Dezvoltarea Identitatii Corporatiste
 • 6+ ani / Wordpress Web Design / Hosting Website
  SRH
  Vezi Studiu de Caz

  Societatea Romana de Hematologie.

  Wordpress Web Design & Sectiune Custom Made Knowledge Center.

  Hosting Email & Website.

 • 4+ ani / Custom Made Website & Logo Development
  Davideo
  Vezi Studiu de Caz

  Custom Web Development cu un Layout Unic.

  Custom Logo Development & Branding.

  Hosting Website & Email.

 • 4+ Ani / Custom Web Design
  Bemag
  Vezi Studiu de Caz

  Magazin Online Custom Made.

  Implementare Plati Online.

  Integrare SelfAWB.

 • Client Nou / WordPress Web Design / Logo & Brand Development
  Car Agency
  Vezi Studiu de Caz

  Wordpress Web Design.

  Logo & Brand Identity Design.

  Design Mapa de Prezentare & Pliant

 • Designul unui site reprezinta primul element pe care vizitatorii site-ului tau il descopera, asa ca noi, cei de la Digital Agency, punem mare accent pe grafica. Echipa noastra de graficieni profesionisti ofera un concept unic pentru fiecare site, avand grija de calitatea imaginilor.

  In prezent, nu doar utilizatorii unui site sunt intereati de calitatea elementelor de grafica. Google indexeaza mult mai usor un site bine structurat, ale carui elemente de design sunt unice si pozitionate corect. Astfel, site-ul tau poate urca in rezultatul cautarilor Google rapid, printr-un aspect inovator, dar care sa respecte normele de constructie a website-urilor.

  Pentru a realiza cel mai bun site din punct de vedere vizual este nevoie de graficieni extrem de talentati si creativi. Expertii Digital Agency se dedica in totalitate proiecteor la care lucreaza si te pot ajuta sa construiesti site-ul ideal afacerii tale.

  Care este primul pas spre un design personalizat afacerii tale? Fiecare brand are nevoie de un logo prin care sa se identifice cu conceptul companiei. Graficienii Digital Agency pot crea un logo potrivit imaginii pe care business-ul tau vrea sa il transmita si care sa insoteasca orice campanie de marketing.

 • Grafica Bannere

  Cheia realizarii unui banner atractiv este echilibrul elementelor. Adesea, aceste materiale promotionate sunt incarcate si greu de urmarit, insa graficienii nostri se asigura ca designul oricarui banner sa fie bine structurate, pentru a se integra in orice tip de campanie de advertising.

  Digital Agency creeaza bannere personalizate, respectand designul si marimile specifice pentru fiecare canal de online in parte: site, retele de socializare sau bloguri.

  Grafica dezvoltare identitate brand

  Pentru orice brand, identitatea este definitorie. De aceea, echipa Digital Agency va ofera pachete complete de grafica, pentru carti de vizita, bannere, pliante sau alte materiale promotionale, pentru online sau offline. O imagine unica, inovatoare este vitala pentru a-ti putea dezvolta business-ul si pentru a asigura un grad ridicat de brand awareness.