DIGITAL REPUTATION | DIGITAL AGENCY
DIGITAL AGENCY

Digital Reputation

 • Preia controlul reputatiei tale online
 • Constructia unei imagini online foarte buna
 • Castiga un atu in fata concurentei
 • Impresii, pareri, review-uri favorabile
 • Izolarea review-urilor negative
 • Generarea review-urilor pozitive
 • Reputatia este parerea publica, favorabila sau defavorabila, despre cineva sau ceva, felul in care cineva este cunoscut sau apreciat. Ce inseamna acest lucru in mediul online? Perceptia utilizatorilor de internet despre afacerea ta si decizia de a colabora cu tine este in mainile reputatiei digitale. Fie ca esti liber profesionist sau ai o afacere, imaginea din online dicteaza multe dintre relatiile cu clientii tai. Acum este momentul sa te asiguri ca reputatia ta digitala este impecabila, iar Digital Agency este aici sa te sprijine in parcursul carierei!

  De ce este online-ul atat de important? In prezent, internetul este principalul canal de informare, iar afacerea voastra nu poate fi exclusa din acest sistem. Pentru a aprecia amploarea fenomenului, trebuie sa stii ca nu mai putin de 70% din oameni cauta informatii despre produse sau servicii inainte de a face o achizitie. Exista multe afaceri distruse de o reputatie proasta in online care a derivat in neincredere generala a clientilor in brandul firmei, dar sunt si companii pe care mediul online le-a ajutat sa isi atinga potentialul de dezvoltare.

  Cum iti poti verifica reputatia din online? Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la un motor de cautare care va lista cautarile principale ale numelui tau. Daca ai deja o imagine buna, Digital Agency o poate imbunatati si dezvolta prin marirea brand awareness-ului. Cea mai mare greseala in acest domeniu este sa crezi ca lipsa unei prezente in online te va salva. Pentru cei mai multi utilizatori, faptul ca firma ta nu exista in lumea digitala este un semn rau si vor evita sa apeleze la serviciile tale. Cel mai rau caz este, bineinteles, cel al unei reputatii unde review-urile negative sunt subliniate. Oricare ar fi cazul afacerii tale, echipa Digital Agency este pregatita sa iti sara in ajutor si sa creeze o prezenta impecabila in online pentru tine si afacerea ta.

  Cum poate Digital Agency sa te sprijine in dezvoltarea afacerii tale in online? Noi iti oferim garantia unei imagini atractive, care sa ofere siguranta pentru clientii tai. Am dezvoltat pachete integrate de digital reputation, pentru a te asigura ca toti cei care vor sa afle despre tine vor avea o imagine cat mai clara despre profesionalismul de care dai dovada in munca ta.

  Ce presupune acest proces? Primul pas este intelegerea afacerii tale: cum functioneaza, care sunt atuurile si punctele slabe si ce ar trebui sa sublinieze campaniile produse in online pentru a atrage cat mai multi clienti. Vom face o analiza atenta si a pietei pe care activeaza compania ta pentru a forma o imagine cat mai detaliata a mecanismului in care aceasta functioneaza.

  Iti vom prezenta mai apoi un plan detaliat despre cum vom extinde afacerea ta in online. Dezvoltarea companiei in digital va cuprinde gestionarea conturilor pe diferite platforme adecvate industriei in care activezi,crearea de content atractiv pentru vizitatorii de bloguri si site-uri personale sau informative si vom gestiona review-urile despre experienta pe care o au clientii cu serviciile afacerii tale. Ne vom asigura de generarea rezultatelor pozitive in motoarele de cautare, dar si de obtinerea unei pozitii fruntase care sa faciliteze accesul utilizatorilor catre platformele pe care afacerea ta este prezenta. Digital Agency se va asigura ca informatii complete despre companie vor fi la indemana tuturor utilizatorilor.

  Eforturile noastre sustinute vor fi atent monitorizate prin programe speciale care sa masoare rezultatele campaniilor. Numarul utilizatorilor care te contacteaza, rata conversiilor pe site si review-urile sunt principalii indicatori urmariti de specialistii nostri in digital marketing, dar compania ta va beneficia si de o rata crescuta de brand awareness, asa incat tot mai multi oameni sa fie familiarizati cu brandul creat.

  Exista domenii care necesita atentie speciala in reputatia online. Intre cele mai importante sunt turismul si HoReCa, domeniul medical si liberii profesionisti.

 • Turism si HoReCa

  In prezent, agentiile de turism pierd teren in fata site-urilor de rezervari online. Utilizatorii elimina astfel taxele intermediarilor, dar sectiunea de review-uri este pentru cei mai multi siguranta ca au facut alegerea corecta pentru vacanta lor. Daca afacerea ta activeaza in acest domeniu, o prezenta complexa si impecabila in online este cel mai important canal de marketing pe care sa activezi. Pe langa site-urile de specialitate unde potentialii turisti pot afla cat mai multe despre hotelul, restaurantul sau cafeneaua pe care o detii, Digital Agency se poate asigura si de prezenta pe canale mai putin cunoscute, dar eficiente si care produc imaginea unui brand de incredere pentru clienti: bloguri si site-uri de travel.

  Domeniul medical

  Experienta pacientilor este cartea de vizita a oricarui doctor. Tendintele dicteaza: numarul de cautari Google ale referintelor pentru cadrele medicale este in continua crestere. De aceea, o imagine bine construita in online denota nu doar profesionalism, dar confera incredere celor care au nevoie de sfatul unui specialist. Digital Agency are grija de reputatia ta in online si gestioneaza cu atentie conturile de pe platformele digitale, specializate in Medical Care sau destinate profesionistilor (LinkedIn). In acest domeniu, nivelul de incredere al pacientilor in medici este cel care decide alegerea pe care acesta o face in cautarea unui specialist. Un profil online bine gandit, profesionist va fi cartea ta de vizita pentru cei care au nevoie de sfatul doctorilor.

  Liber profesionisti

  Fie ca esti avocat, fotograf sau oferi servicii de consultanta, cand vine vorba de atragerea noilor clienti reputatia unui liber profesionist este cea mai importanta, iar mediul online este canalul de media pe care trebuie sa iti faci numele cunoscut. Dovada succesului tau este un portofoliu online care sa ateste calitati de neegalat, pe care le-ai dezvoltat in multi ani de studiu si experienta. Dovedeste-ti capacitatile de profesionist printr-o imagine digitala impecabila, o carte de vizita virtuala accesibila tuturor celor interesati de serviciile pe care le oferi.

  Investeste in reputatia digitala pentru a da afacerii tale impulsul de care are nevoie pentru a-ti depasi asteptarile. Uita de competitie si fa pasul decisiv pentru a transforma afacerea ta intr-un brand de renume in mediul de afaceri.