SERVICII SOCIAL MEDIA | DIGITAL AGENCY
DIGITAL AGENCY

Servicii Social Media

 • Configurarea si Administrarea Conturilor
 • Cresterea Notorietatii Brandului
 • Campanii de publicitate
 • Creare Continut & Postari Relevante
 • Dezvoltarea Strategiei de Marketing
 • Experienta pe domenii comerciale
 • 6+ ani / Wordpress Web Design / Hosting Website
  SRH
  Vezi Studiu de Caz

  Societatea Romana de Hematologie.

  Wordpress Web Design & Sectiune Custom Made Knowledge Center.

  Hosting Email & Website.

 • 4+ ani / Custom Made Website & Logo Development
  Davideo
  Vezi Studiu de Caz

  Custom Web Development cu un Layout Unic.

  Custom Logo Development & Branding.

  Hosting Website & Email.

 • 4+ Ani / Custom Web Design
  Bemag
  Vezi Studiu de Caz

  Magazin Online Custom Made.

  Implementare Plati Online.

  Integrare SelfAWB.

 • Client Nou / WordPress Web Design / Logo & Brand Development
  Car Agency
  Vezi Studiu de Caz

  Wordpress Web Design.

  Logo & Brand Identity Design.

  Design Mapa de Prezentare & Pliant

-->
 • Crearea de continut inedit si atractiv, precum si de postari relevante este unul din obiectivele pe care le stabilim inca de la inceputul colaborarii cu firma ta. Aceasta abordare permite echipei noastre sa conceapa o prezenta puternica pe retelele de socializare. Prin colaborarea cu clientii nostri, elaboram si punem in aplicare o strategie bazata pe nevoile fiecarei companii cu privire a dezvoltarea brandului prin social media. Ce face Digital Agency? Putem alinia telurie, analiza competitorii de top si implementa un plan inovativ ce va da viata brandului tau.

  Construirea relatiilor cu clientii este, pentru noi, conceptul de la care pleaca orice prezenta a unei companii in online. In social media, continutul este cheia succesului. Digital Agency se bazeaza pe graficieni, web designer si specialisti SEO de top pentru a asigura conceptele de promovare specifice pentru social media. Abordarea noastra 360 de grade iti asigura o prezenta solida in social media, o solutie eficienta pentru afacerea ta.

  Echipa Digital Agency concepe o strategie formata din postari comerciale care sa promoveze compania ta, dar nu omitem nici postarile de entertainment si cele intermediare, pentru a ne asigura ca toata lumea va afla de brandul tau. Aceasta strategie iti va fi prezentata de Digital Agency la inceputul fiecarei luni, pentru a primi aprobarea ta.

  Nu uitam nici de importanta social media pentru SEO si ce impact pot avea linkurile din retelele de socializare pentru pozitia site-ului tau in cautarile Google.

 • SOCIAL MEDIA: FACEBOOK

  Pentru cei mai multi dintre clientii nostri, Facebook este centrul campaniilor in social media, avand in vedere numarul mare de utilizatori ai acestei retele. Facebook ne permitem sa alegem consumatorii prin analizarea datelor demografice oferite de profilul utilizatorilor, activitatea acestora si modul de interactiune cu aceasta retea. Prezentul si viitorul marketingului inseamna nu doar stabilirea cu exactitate a categoriilor de cumparatori, dar si capmanii eficiente de remarketing.

  SOCIAL MEDIA: FACEBOOK ADS

  Ce trebuie sa stim despre Facebook Ads? In primul rand, rata de achizitie in cazul unei astfel de campanii poate ajunge pana la 80%, motiv pentru care, in prezent, exista branduri exclusiv pe aceasta retea de socializare. Specialistii nostri garanteaza o campanie puternica, bine gandita, care sa rezulte intr-o rata mare de conversie.

  SOCIAL MEDIA: GOOGLE+

  Accesul la un numar impresionant de utilizatori este principalul atu al acestei retele de socializare, mai ales cand vine vorba de business-ul tau. Nu uitam insa nici de faptul ca oricec postare pe Google+ joaca un dublu rol: promoveaza produsele si serviciile companiei tale si, totodata, imbunatateste rezultatele site-ului companiei in cautarile Google.