SEARCH ENGINES OPTIMIZATION (SEO) | DIGITAL AGENCY
DIGITAL AGENCY

Search Engines Optimization (SEO)

 • Experienta in SEO din 2004
 • Expertiza pe diferite domenii
 • SEO local sau national
 • Garantii pentru bune practici
 • Planuri de lucru pe 6/12 luni
 • Portofoliu de proiect de succes
 • 6+ ani / Wordpress Web Design / Hosting Website
  SRH
  Vezi Studiu de Caz

  Societatea Romana de Hematologie.

  Wordpress Web Design & Sectiune Custom Made Knowledge Center.

  Hosting Email & Website.

 • 4+ ani / Custom Made Website & Logo Development
  Davideo
  Vezi Studiu de Caz

  Custom Web Development cu un Layout Unic.

  Custom Logo Development & Branding.

  Hosting Website & Email.

 • 4+ Ani / Custom Web Design
  Bemag
  Vezi Studiu de Caz

  Magazin Online Custom Made.

  Implementare Plati Online.

  Integrare SelfAWB.

 • Client Nou / WordPress Web Design / Logo & Brand Development
  Car Agency
  Vezi Studiu de Caz

  Wordpress Web Design.

  Logo & Brand Identity Design.

  Design Mapa de Prezentare & Pliant

-->
 • Pentru ca orice experienta in online incepe cu Google, unul din cele mai importante sectoare de digital marketing este „search engine optimization” sau SEO. Care este cea mai importanta modalitate de a interactiona cu noi potentiali clienti si de a mari brand awareness-ul firmei tale? Afisarea site-ului tau intre primele rezultate in cautarile Google este cea mai sigura metoda de a construi un brand de renume, usor de accesat de catre orice utilizator de online.

  Google, cel mai popular motor de cautare intre utilizatorii de internet din Romania, tine cont de un algoritm complex, compus din peste 200 de factori cunoscuti doar de cativa oameni la nivel global. Cu toate acestea, pozitia unui site in afisarile Google este influentata in principal de trei forte: calitatea optimizarii, reputatia site-ului si reputatia brandului.

  Noi, cei de la Digital Agency, am reusit sa obtinem pozitii de top in cautarile Google pentru site-urile tuturor clinetilor nostri. Am inteles felul complex de lucru al Google astfel ca optimizarea unui website nu este pentru noi un secret. Mai mult decat atat, fiind o companie de renume in online marketing, obtinem sfatul specialistilor Google pentru a ramane la curent cu schimbarile constante in algortimul utilizat de motorul de cautare, reusind sa tinem pasul cu orice modificare.

  Mai mult, echipa Digital Agency a inteles cat de important este sa ofere utilizatorilor unui website o experienta cat mai optima, iar acest lucru incepe cu optimizarea de landing page. Stiati ca timpul mediu pe care un utillizator este dispus sa il astepte pentru o pagina este de 3 secunde? Digital Agency ia in considerare cele mai mici detalii pentru ca experienta clientilor tai sa intruneasca asteptarile acestora.

 • Audit SEO

  Digital Agency iti garanteaza cea mai buna echipa de specialisti care sa optimizeze website-ul afacerii tale si sa identifice orice cale de a imbunatati experienta utiizatorului si, implicit, pozitia in search-ul Google.

  Analiza continua SEO

  Unul dintre motivele pentru care marketingul online castiga pe zi ce trece tot mai multa popularitate este faptul ca rezultatele unei campanii pot fi urmarite indeaproape prin numeroase instrumente, precum Google Anaytics. Mai mult decat atat, Digital Agency utilizeaza soft-ul SerpBook pentru a monitoriza performantele cuvintelor cheie pentru SEO, obtinand o pozitie cat mai buna in afisarile site-ului tau.

  Transparenta rezultatelor SEO

  Pentru ca stim ca, atunci cand vine vorba de afacerea ta, cuvantul cheie este performanta, Digital Agency iti ofera un raport de activitate lunar cu rezultatele SEO, pentru a putea monitoriza cat mai atent profitabilitatea investitiei tale.