DIGITAL AGENCY

Website-uri Create de Digital Agency

 • Concepem, realizam si promovam orice tip de website
 • Niciodata depasite. Intotdeauna in pas cu tehnologia
 • Website-uri de prezentare sau dedicate comertului online
 • Web hosting de inalta performanta care permite incarcarea rapida a paginilor
 • Monitorizare si administrare constanta a site-ului
 • Solutii de ultima generatie pentru siguranta web
 • 6+ ani / Wordpress Web Design / Hosting Website
  SRH
  Vezi Studiu de Caz

  Societatea Romana de Hematologie.

  Wordpress Web Design & Sectiune Custom Made Knowledge Center.

  Hosting Email & Website.

 • 4+ ani / Custom Made Website & Logo Development
  Davideo
  Vezi Studiu de Caz

  Custom Web Development cu un Layout Unic.

  Custom Logo Development & Branding.

  Hosting Website & Email.

 • 4+ Ani / Custom Web Design
  Bemag
  Vezi Studiu de Caz

  Magazin Online Custom Made.

  Implementare Plati Online.

  Integrare SelfAWB.

 • Client Nou / WordPress Web Design / Logo & Brand Development
  Car Agency
  Vezi Studiu de Caz

  Wordpress Web Design.

  Logo & Brand Identity Design.

  Design Mapa de Prezentare & Pliant

 • Cum te ajutam sa iti cresti afacerea

  A crea un site web poate sa nu mai para o provocare in 2017. Insa care este diferenta intre un simplu site si o platforma in online care sa iti ajute compania sa se dezvolte? Noi, cei de la Digital Agency, vom gasi solutia pentru nevoile afacerii tale.

  A crea un site unic, memorabil, este cheia succesului unei afaceri in online. Avem o echipa dedicata si pasionata de mediul online, care intelege provocarile lansarii unui website de succes in noua era digitala. Mai mult decat un simplu site, Digital Agency ofera clientilor tai o experienta online care sa reflecte atuurile companiei tale.

  Iar pentru noi, cei mai importanti sunt clinetii tai. Ne folosim de diferite personas, un concept inedit in marketing, pentru a intelege nevoile utilizatorilor din online care acceseaza un site-ul tau. Pentru ca, la final, beneficiarul unei campanii digitale nu este doar o companie, ci si clinetii sai. Cum reusim acest lucru? Printr-o echipa de profesionisti cu multi ani de experienta in domeniu, dar si prin tehnologii moderne, de ultima generatie. Ai auzit vreodata de visual tracking? Aceasta este o tehnica moderna prin care putem urmari miscarile de pe ecranul oricarui vizitator al site-ului tau. Suna atractiv? Digital Agency foloseste visual tracking pentru a optimiza orice platforma, oferind consumatorilor de online o experienta cat mai friendly si facila.

  Pentru ca fiecare afacere este unica, si standardele din online sunt diferite pentru fiecare domeniu. Asa ca primul pas pe care echipa Digital Agency il face pentru a pregati strategia din online a companiei tale este sa intelegem cum functioneaza cele mai bune site-uri din domeniul in care activezi. In cei 13 ani de activitate, ne-am dat seama ca nu trebuie sa ne limitam la a intelege site-urile locale, ci trebuie sa gandim la o scara mai mare. Astfel, iti garantam un site care sa respecte standardele internationale, mai ales daca urmaresti sa iti dezvolti afacerea si pe alte piete.

  Uita de teama pentru securitatea datelor tale! Echipa noastra are grija sa utilizeze backup-uri si sisteme performante de securizare pentru ca informatiile tale sa fie constant in siguranta.

  Digital Agency doreste sa faciliteze parcursul afacerii tale in online, asa ca iti ofera WebHosting gratuit timp de 12 luni, ca sa asiguram atingerea potentialului maxim pentru site-ul tau.

 • Website-uri de prezentare

  Daca esti un ONG, o asociatie sau chiar un liber profesionist, atunci solutia pentru integrarea in online este un website de prezentare. Acesta reprezinta o carte de vizita electronica si complexa, care ofera informatii vitale pentru clientii tai.

  Caracteristicile website-urilor de prezentare
  Website-urile de prezentare sunt site-uri mici, ce prezinta serviciile sau produsele unei companii, impreuna cu alte informatii utile: prezentarea societatii, portofoliul de clienti, informatii despre punctele de lucru sau date de contact.

  De ce sa alegi un website de prezentare?
  Pentru ca vrei sa construiesti un brand in jurul numelui tau, iar scopul unui site de prezentare este cresterea nivelului de awareness in randul utilizatorilor.

  Constructia website-urilor de prezentare
  Website-urile de prezentare sunt cel mai frecvent realizate pe o platforma consacrata, precum WordPress, dar echipa noastra realizeaza si site-uri custom made, prin framework-ul CodeIgniter. Oferim si elemente de HTML, CSS, PHP sau JavaScript.

  Administrarea website-urilor de prezentare
  Echipa Digital Agency asigura monitorizarea si actualizarea constanta a site-urilor printr-un panou de administrare performant. In cazul in care doriti sa realizati orice fel de modificare site-ului, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru ca experienta utilizatorilor sa fie cat mai buna.

  Website-uri cataloage online

  Ai un business special, cu articole realizate la comanda, personalizate, dar cu o rata mica de informare printre potentialii clienti? Solutia cea mai buna pentru afacerea ta este un site de cataloage online, care sa familiarizeze clientii cu produsele unice pe care le ofera.

  Caracteristicile website-urilor cataloage online
  Pentru a prezenta in mod detaliat serviciile sau produsele afacerii tale, ai nevoie de un site mediu, bine structurat in categorii si subcategorii, cu o interfata prietenoasa pentru orice utilizator. In acest website, vizitatorii pot accesa pagini detaliate pentru fiecare serviciu sau produs, pentru a avea o imagine cat mai clara despre calitatile acestora.

  De ce sa alegi un website cataloage online?
  Pentru ca vrei sa cresti nivelul de awareness in randul potentialilor clienti care sunt interesati de produse sau servicii personalizate in functie de nevoile individuale ale acestora.

  Constructia website-urilor cataloage online
  Aceste website-uri necesita o prelucrare mai in detaliu, asa ca expertii nostri apeleaza la elemente de CSS, PHP, JavaScript sau jQuery.

  Administrarea website-urilor cataloage online
  Expertii nostri se asigura de functionalitatea deplina a site-ului, precum si de evetualele modificari necesare de-a lungul timpului. In special in cazul website-urilor cataloage online este vital ca optimizarile sa fie disponibile constant, intrucat acest tip de website necesita modificari frecvente.

  Website-uri e-commerce

  Era digitala a schimbat fata multor business-uri care isi desfasoara actvitatea partial sau exclusiv in online. Daca iti doresti sa deschizi o filiera online a magazinului tau, atunci un website e-commerce se potriveste cel mai bine afacerii tale.

  De ce sa alegi un website e-commerce?
  Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui astfel de website este accesibilitatea, produsele putand ajunge la un numar foarte mare de clienti, depasind limita traditionala. Intrucat nu esti limitat geografic, este usor sa cresti o afacere la nivel national sau chiar sa depasesti granitele tarii.

  Constructia website-urilor e-commerce
  Pentru realizarea site-urilor e-commerce folosim platforma WordPress, o solutie performanta pentru multe platforme de comert online. Toate site-urile realizate de Digital Agency sunt securizate, asigurand un proces de cumparare sigur si eficient.

  Administrarea website-urilor e-commerce
  Website-urile de e-commerce sunt dinamice si in continua schimbare. Digital Agency iti ofera asistenta continua pentru a asigura o optimizare avansata pentru clientii afacerii tale, o interfata atractiva si usor de folosit pentru o rata de conversie mare.